Scandinavian Cosmetics DK - Beauty is a choice GROUP | SE| NO
Hudpleje

SENSAI Ultimate

 

Naturens manifestationer er uforudsigelige og smukke ud over vores fantasi, og derfor ophører naturen aldrig med at være en inspiration for skønhed.

SENSAI forskning har viet flere år på at studere over tusind naturlige ingredienser i håbet om at finde nye skønhedspotentialer og endelig opdagede SENSAI den ultimative forening: Silke og Sakura. Livskraften udvundet fra Sakura, kombineret med legendariske Koishimaru Silk, kendt for sine exceptionelle fugtgivende egenskaber, resulterer i et harmonisk miljø for huden, der bidrager til at opretholde dens ultimative tilstand af blomstrende udstråling og en udsøgt silkeblød følelse.

“Når to japanske skatte, Silke og Sakura, mødes, udfoldes en exceptionel skønhedsoplevelse”

SAKURAS FORNYELSESEVNE

Med alderen forringes hudens naturlige evne til at beskytte og reparere sig selv mod UV og ROS (frie radikaler) skader, hvilket resulterer i slap hud, tørhed, rynker og andre synlige tegn på ældning.
Sakura Eternal Complex, udviklet af SENSAI, supporterer den naturlige evne til at reparere celleskader forårsaget af UV og ROS (frie radikaler) og arbejder målrettet på carnitin, en naturlig komponent i cellerne, som understøtter hudens regenerative proces og hjælper med at bevare hudens skønhed.

 
Vi anbefaler
NYHED

Clean Spring Breeze

En duft der hylder foråret

NOMINERING

DANISH BEAUTY AWARD 2024

Se vores nomineringer her

NYHED

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Forvandler din ansigtscreme til en selvbruner

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Filorga Time-Filler Shot 5XP

Peter Thomas Roth FirmX No-Filter Primer

Filorga Global Repair

Dolce&Gabbana Devotion

Florence by Mills Wildly me