Scandinavian Cosmetics DK - Beauty is a choice GROUP | SE| NO
SENSAI

SENSAI The Silk Shower Cream

 

Oplev SENSAI THE SILK i denne skønne, cremede Shower Cream, som giver et delikat, silkeblødt skum, der efterlader din krop frisk, gennemfugtet og silkeblød. En aromatisk harmoni af pink peber, violblade og en buket af hvide blomster kombineres med den sensuelle og varme amber.

INSPIRATION

Silke og duft har længe været forbundet i den japanske kultur. Før i tiden parfumererede man silke klæder med aromatiske miksturer, som blandede sig med varmen fra huden, for at skabe en sensuel og indbydende duft. Både mænd og kvinder morede sig med denne intime tradition, hvor silke og duft var uadskillelige for at kunne skabe en meget personlig duft. SENSAI THE SILK er en moderne fortolkning af denne olfaktoriske tradition. Duften omfavner kvinden med en elegance, lige så delikat som silke på huden. Og når duften blander sig med huden, skabes en personlig duft, der afslører en kvindes indre skønhed.
The Silk linjen består nu af fire produkter: Eau de Parfum, Eau de Toilette, Body Emulsion og nyheden Shower Cream.


Brug den alene eller sammen med SENSAI SILK Body Emulsion og EdP/EdT - og få den mest luksuriøse silkebløde duftoplevelse.

 
Vi anbefaler
NYHED

Clean Spring Breeze

En duft der hylder foråret

NOMINERING

DANISH BEAUTY AWARD 2024

Se vores nomineringer her

NYHED

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Forvandler din ansigtscreme til en selvbruner

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Filorga Time-Filler Shot 5XP

Peter Thomas Roth FirmX No-Filter Primer

Filorga Global Repair

Dolce&Gabbana Devotion

Florence by Mills Wildly me