Scandinavian Cosmetics DK - Beauty is a choice GROUP | SE| NO
Vindere

DANISH BEAUTY AWARD 2021

 

Se alle vores vindere her:

Årets Danske Produkt

Jorgobé Niacinamide Serum

Højkoncentreret og nærende serum, der genskaber hudens naturlige balance, reducerer fremkomsten af urenheder og giver en friskere og mere ensartet hudtone takket være en høj koncentration af Niacinamid (Vitamin B3) kombineret med særligt udvalgte naturlige aktive ingredienser.

Niacinamid (Vitamin B3) ensarter hudtonen, udjævner hudens struktur og reducerer pigmentpletter samt rødmen.

Ekstrakter fra Agarikonsvampe opstrammer huden og reducerer porernes størrelse, mens Hyaluronsyre i kombination med Betaine, der udvindes af sukkerroer, beskytter huden og bevarer dens fugtighed.
Allantoin giver aktiv lindring til huden og en beroligende fornemmelse.

Årets Herreduft

ZARKOPERFUME The Lawyer

Oplev en duft med stor personlighed. The Lawyer har en frisk og intens, mørk elegance og er skabt til den selvsikre og sofistikerede.

Duften er fængslende og kraftig på udsøgt vis. The Lawyer er karakteriseret af en Noir / Blanc komposition med både mørke og lyse duftnoter, der tilsammen skaber en elegant harmoni. Duften åbner med topnoter af Siciliansk Bergamotte, Citron og Mandarin efterfulgt af Krydderier, Mørk Chokolade og Hvid Orkidé inden duftens rigtige kraft og intensitet udløses af Dark Balsam Akkord, Sandeltræ og Moskus.

Årets Forbrugerpris - MATAS-Prisen & Årets Dameduft

ZARKOPERFUME The Muse

Gennem hele mit voksenliv har jeg haft mulighed for at være tæt på den mest inspirerende kvinde i mit liv – min kone, min bedste ven og min soulmate. Hun er min værste kritiker, og den person, der har lært mig om livet – at være tolerant, at være ydmyg og aldrig at give op.

THE MUSE er dedikeret til hende, og til dem, der gerne vil føle det, jeg føler, når jeg er tæt på hende – hendes blide smil, varmen i hendes øjne, og følelsen af at være elsket uendeligt højt.

THE MUSE er dedikeret til min kone, såvel som til selve livet. For som jeg ser det, virker livet meningsløst, hvis du ikke har elsket.

- Zarko Ahlmann Pavlov

Årets Serum

Peter Thomas Roth, Peptide 21™ Wrinkle Resist Serum

Denne revolutionerende serum tager kampen op mod rynker og er beriget med et kompleks bestående af 21 Peptider og Neuropeptider samt to Gammaproteiner, der hjælper huden med at se markant yngre ud.

Den målretter sig effektivt mod alle områder i ansigtet og på halsen og fine linjer og rynker reduceres synligt.

Influencers' Choice Award

Bondi Sands Serie

Bondi Sands - The Australian Tan. Med Bondi Sands kan du nyde den australske sommer – hver dag. Bondi Sands er ikke bare de bedste selvbrunerprodukter, de er også veganske og cruelty free. Produkterne er inspireret af Australiens absolut mest ikoniske strand, Bondi Beach, og de giver alle mulighed for at opnå den smukkeste solgyldne glød. Bondi Sands handler om sol, strand og hav og den livsstil, der følger med. Oplev den australske drøm i dag!
AUSTRALIAN MADE, GLOBALLY LOVED

 
Vi anbefaler
NYHED

Clean Spring Breeze

En duft der hylder foråret

NOMINERING

DANISH BEAUTY AWARD 2024

Se vores nomineringer her

NYHED

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

Forvandler din ansigtscreme til en selvbruner

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Filorga Time-Filler Shot 5XP

Peter Thomas Roth FirmX No-Filter Primer

Filorga Global Repair

Dolce&Gabbana Devotion

Florence by Mills Wildly me