Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Svenska
Nyhed

FILORGA TIME FILLER NIGHT

 

Time-serien er Filorgas hudplejeserie, der giver en synlig reduktion af alle rynker: mimiske rynker, overfladiske rynker, dybe rynker og tørhedsrynker. Serien kombinerer 4 teknikker inden for æstetisk medicin for at kunne give denne multikorrigering og består af serum, øjencreme, maske og creme til henholdsvis kombineret og normal/tør hud samt en primer. Sidstnævnte creme sælges der 2 stk. af i minuttet på verdensplan.

NATTEN kan være en kilde til træthedstegn ….
Vi har brug for vores søvn fysisk og mentalt, og det er ikke en skrøne, at huden har brug for sin skønhedssøvn. For det er om natten, at cellefornyelsen er højest og, at huden arbejder på højtryk med at reparere sig selv. Den får hjælp fra anti-aging pleje, men alligevel kan den voksne hud ofte vågne op med træthedstegn, der ikke fortager sig før langt op ad dagen:
Pillow marks / soverynker / pudemærker samt puffiness / hævelser
Med alderen mister huden sine elastiske egenskaber og sin "formhukommelse", hvilket resulterer i soverynker. Også det lymfatiske netværk arbejder mindre effektivt, og toksiner elimineres ikke så godt men ophobes, hvilket giver hævelser.

“En glattere hud med mindskede træthedstegn, når du vågner om morgenen”

TIME-FILLER NIGHT
Reducerer alle typer rynker og korrigerer for tegn på træthed, sovemærker og hævelser, for at kunne vågne op til en glattere, friskere og mere udhvilet hud om morgenen.

I Time-Filler natcreme kombinerer Filorga Time-Filler Complex, (der giver en multikorrigering af mimiske rynker, overfladiske rynker, dybe rynker og tørhedsrynker), med Express Recover Complex, der arbejder målrettet på at reducere de træthedstegn, der viser sig om morgenen.
Express Recover Complex er en ny innovation fra Filorga. Komplekset indeholder dildekstrakt, der virker som en kraftfuld elastin booster, der arbejder på at genoprette hudens elasticitet og dens "formhukommelse" og dermed modvirke soverynker. Et passionsfrugtekstrakt beskytter mod oxidativt stress og stimulerer lymfecirkulationen for at eliminere toksiner fra huden. En uovertruffen nat-tid detox, der modvirker hævelser.

 

TIME-FILLER NIGHT har en blød, let absorberbar fløjlskonsistens.

Produkt i artiklen
Vi anbefaler
Nyhed

SENSAI The Lipstick & Lip Pencil

For læber, der skinner med SILKENS blødhed, fylde og glans

Nyhed

SENSAI Cellular Performance Total Lip Gloss

Et musthave for beauty lovers

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastere, glattere og mere ungdommelig hud

DANISH BEAUTY AWARD 2019

FILORGA TIME FILLER NIGHT

ARIANA GRANDE CLOUD

Nyt Brand hos Scandinavian Cosmetics Denmark

Filorga NCEF Night Mask

Water Drench® Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches