Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Svenska
Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

 

Peter Thoms Roth udnytter kraften fra ungarsk, termisk vand, botaniske ingredienser og moderne teknologi i sine nye HungarianThermal Water produkter.

Den lille kollektion er inspireret af Peters ungarske spa arv. Ungarn sidder på en af verdens største reserver af termisk vand, og i årevis er folk kommet fra det fjerne for at nyde godt af det mineralrige varme vand på ungarske kursteder, hvoraf nogle var ejet af Peters bedsteforældre.

Produkternes termiske vand hentes fra en af ​​de mest mineralrige termiske vandkilder på jorden - en ”hemmelig” kilde dybt under den ungarske Karpaterdal, hvor jordskorpen er meget tynd, hvilket gør det muligt for vand at absorbere en stor mængde af mineraler.

“Jeg har fanget dette ungarske, mineralrige termiske vand i en fugtighedscreme og i en maske”

HUNGARIAN THERMAL WATER MINERAL-RICH MOISTURIZER 50ml

En blød letvægts creme fyldt med ungarsk, mineralrigt termisk vand, ungarske botaniske ekstrakter fra rosmarin, bøgetræsknopper og pæoner, en cocktail af naturlige olier fra solsikkefrø, havtorn, natlys, abrikos, fersken og hørfrø samt et triple lipid kompleks. Huden bliver fastere, glattere, blødere og mere ensartet med et mere ungdommeligt udseende.Til normal og tør hud.

 

HUNGARIAN THERMAL WATER MINERAL-RICH ATOMIC HEAT MASK 150 ml

En fugtende og nærende maske, der giver en glat, frisk og mere ungdommelig hud. Indeholder ungarsk mineralrigt termisk vand, ungarske botaniske ekstrakter fra rosmarin og bøgetræsknopper, en cocktail af naturlige olier fra solsikke, havtorn, hyben, granatæble, fersken, brombær, mandler, jojoba, abrikos, oliven og sheasmør samt kaolin ler og salt. Anvendelse: Masken påføres i rigelige mængder på ren hud i ansigtet, hvorefter der masseres i ca. 3 min. Herefter dyppes fingerspidserne i koldt vand, og der masseres igen, hvorved der sker en varmeudvikling i huden, som åbner porerne og optimerer optagelsen af mineraler, botaniske ekstrakter og olier. Masken fjernes, når den varme fornemmelse aftager efter et par minutter.

Produkter i artiklen
Vi anbefaler
Nyhed

SENSAI The Lipstick & Lip Pencil

For læber, der skinner med SILKENS blødhed, fylde og glans

Nyhed

SENSAI Cellular Performance Total Lip Gloss

Et musthave for beauty lovers

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastere, glattere og mere ungdommelig hud

DANISH BEAUTY AWARD 2019

FILORGA TIME FILLER NIGHT

ARIANA GRANDE CLOUD

Nyt Brand hos Scandinavian Cosmetics Denmark

Filorga NCEF Night Mask

Water Drench® Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches