Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Svenska
Nyhed

SENSAI BLOOMING BLUSH

 

Denne blush er karakteristisk ved sin duo af silkeagtig, ren farve og individuel, skræddersyet udstråling. Rougen blender let og jævnt med huden for at give en naturlig, levende rødmen, som kommer den indefra, mens det komplementære hvide pudder giver mulighed for at skabe individuel udstråling samt highlighting.

Fra en naturlig, blid glød til en strålende finish, som den, der kendetegner Koishimaru Silk, kan der skabes forskellige resultater til forskellige lejligheder. Med udsøgt glans i dine hænder, kan du skabe en finish på huden, som fremhæver din unikke skønhed.

FARVEINSPIRATION FRA SHIRONERI

I japansk tradition for silkefarvning er Shironeri en særlig proces, hvor silketråde vaskes og bleges for at fjerne den naturlige gule farve før, at silken dyppes i forskellige farver for indfarvning. Denne proces giver mulighed for at opnå meget rene farver, og den japanske silke er i dag kendt for sit sofistikerede farvespektrum.
Inspireret af Shironeri er BLOOMING BLUSH skabt med et spektrum af de smukkeste farver kombineret med et pudder, så hvidt og rent som Koishimaru Silk.

 

Findes i 5 nuancer.

Produkt i artiklen
Vi anbefaler
Nyhed

SENSAI The Lipstick & Lip Pencil

For læber, der skinner med SILKENS blødhed, fylde og glans

Nyhed

SENSAI Cellular Performance Total Lip Gloss

Et musthave for beauty lovers

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastere, glattere og mere ungdommelig hud

DANISH BEAUTY AWARD 2019

FILORGA TIME FILLER NIGHT

ARIANA GRANDE CLOUD

Nyt Brand hos Scandinavian Cosmetics Denmark

Filorga NCEF Night Mask

Water Drench® Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches