Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Svenska
Nyhed

SENSAI BLOOMING BLUSH

 

Denne blush er karakteristisk ved sin duo af silkeagtig, ren farve og individuel, skræddersyet udstråling. Rougen blender let og jævnt med huden for at give en naturlig, levende rødmen, som kommer den indefra, mens det komplementære hvide pudder giver mulighed for at skabe individuel udstråling samt highlighting.

Fra en naturlig, blid glød til en strålende finish, som den, der kendetegner Koishimaru Silk, kan der skabes forskellige resultater til forskellige lejligheder. Med udsøgt glans i dine hænder, kan du skabe en finish på huden, som fremhæver din unikke skønhed.

FARVEINSPIRATION FRA SHIRONERI

I japansk tradition for silkefarvning er Shironeri en særlig proces, hvor silketråde vaskes og bleges for at fjerne den naturlige gule farve før, at silken dyppes i forskellige farver for indfarvning. Denne proces giver mulighed for at opnå meget rene farver, og den japanske silke er i dag kendt for sit sofistikerede farvespektrum.
Inspireret af Shironeri er BLOOMING BLUSH skabt med et spektrum af de smukkeste farver kombineret med et pudder, så hvidt og rent som Koishimaru Silk.

 

Findes i 5 nuancer.

Produkt i artiklen
Vi anbefaler
Peter Thomas Roth

Water Drench® Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches

Eye Patches

Hair Perfume

Sachajuan Protective Hair Perfume

Altid friskt og skønt duftende hår

Christmas

BLUE CHRISTMAS

Glædelig jul

BLACK FRIDAY

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Peter Thomas Roth Water Drench

FILORGA NEW BODY

Scandinavian Cosmetics Denmark tilføjer endnu et spændende brand til sin portefølje