Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Svenska
Ansigtsmasker

PETER THOMAS ROTH

 

Et bredt udbud af ansigtsmasker!
Dækker hele spektret af hudplejebehov.
Rensning, fugttilførsel, eksfoliering, opstramning og reparation.

Maskerne er formuleret med virkningsfulde naturlige ingredienser, bl.a. 9000 år gammelt irsk mose mudder, blå havalger og græskar enzymer. Hudens udseende og velvære forbedres gennem effektiv og intensiv pleje, og hududfordringer som f.eks. tør hud, mat udseende, synlige poreåbninger og ældningstegn afhjælpes.Cucumber Gel Mask

Denne ultra blide gelbaserede maske gennemfugter og beroliger tør og irriteret hud med et rigt indhold af agurkeekstrakt, frugt- og planteekstrakter, aloe vera samt antioxidanter. Masken, der har detox effekt, minimerer væskeophobninger, udglatter, forfiner porer og giver huden ny udstråling. Cucumber Mask kan anvendes flere gange om ugen, og med sin øjeblikkelig fugtgivende, kølende og forfriskende effekt er Cucumber Mask også den perfekte maske til at berolige og lindre huden efter sol, peeling, barbering, voks- samt ansigtsbehandlinger og udtørring. Huden efterlades revitaliseret og fuld af næring med en opfrisket og sund følelse. Velegnet til alle hudtyper, også den mest sarte hud. Oliefri.

ANVENDELSE:
Påfør et pænt lag på renset hud. Lad masken sidde i 10 minutter. Skyl af med koldt vand. For at få en ekstra kølende effekt kan produktet opbevares i køleskabet før brug. Anvendes 2-3 gange om ugen eller dagligt for en mere intensiv fugttilførsel.24k Gold Mask

Denne ultimative luksuriøse anti-ageing ansigtsmaske indeholder 24K rent guld samt kolloidt guld, som sammen giver huden fylde, et øjeblikkeligt løft og en enestående udstråling. Huden udglattes, bliver fastere og gennemfugtes i dybden. Peridot, en fantastisk ædelsten rig på magnesium giver ny energi, reducerer alderstegn og forbedrer hudens spændstighed. Denne enestående, unikke maske reducerer alle typer af rynker og efterlader huden gennemfugtet og fast samt giver den en fornyet udstråling. Velegnet til alle hudtyper.

ANVENDELSE:
Rens ansigtet. for det bedste resultat kan du anvende en peeling, f.eks. Pumpkin Enzyme Mask, inden du lægger masken på. Påfør et pænt lag på huden og dæk omhyggeligt hele ansigtet. Lad masken virke i 5-10 minutter eller længere og skyl så omhyggeligt med lunkent vand. Anvend 2-3 gange om ugen eller efter behov.Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask

Innovativ plantebaseret bioteknologi regenererer og bevarer de perfekte rosen-stamceller. Denne maske øger cellefornyelsen og reparerer hudens ældningstegn. En eksklusiv blanding af 9 rose ingredienser baseret på stamceller fra roser, rosenolie og rosen-ekstrakt er samlet i denne let kølende anti-ageing maske, som styrker og forbedrer hudens vitalitet. Huden bliver fastere og glattere, og fine linjer og rynker reduceres. Huden bliver silkeblød med forbedret struktur og en smuk ungdommelig udstråling. Fri for syntetisk duft. Velegnet til alle hudtyper, men henvender sig især til mere moden hud.

ANVENDELSE:
Påfør et pænt lag på renset hud. Lad masken sidde i 10 minutter. Skyl med koldt vand. For en ekstra kølende effekt kan produktet opbevares i køleskabet før brug. Anvendes 2-3 gange om ugen eller dagligt for en mere intensiv fugttilførsel.Blue Marine Algae Mask

En intensivt nærende gel-maske som fugter i dybden og hjælper med at bevare hudens fugtbalance. Beriget med Blue Marine alger som beroliger huden og tilfører næringsstoffer med optimal anti-ageing effekt for at minimere fine linjer og modvirke udtørring. Genopretter tør og sart hud og beskytter huden mod frie radikaler og ydre påvirkninger. Virker udglattende og gør huden silkeblød og øjeblikkeligt gennemfugtet. Masken er også særdeles velegnet som after sun mask. Velegnet til alle hudtyper.

ANVENDELSE:
Påfør et pænt lag på renset hud. Lad virke i 10 minutter. Skyl af med koldt vand.
For at få en kølende effekt kan produktet opbevares i køleskabet før brug. Anvendes 2-3 gange om ugen eller dagligt for en mere dybtgående næringskur.Pumpkin Enzyme Mask

Denne tredobbelt virkende maske fjerner aktivt døde hudceller og giver øjeblikkeligt en mere jævn hudtone med en frisk udstråling. Exfolierer huden i tre niveauer ved hjælp af AHA syre, græskar enzymer og fine krystaller af aluminiumoxid. Giver huden en glattere og blødere struktur, fremmer cellefornyelsen og minimerer fine linjer og rynker. Velegnet til alle, men perfekt til en træt og livløs hud. Beriget med vitamin C som giver huden ekstra udstråling og efterlader den med en klar og frisk finish. Velegnet til alle hudtyper.

ANVENDELSE:
Påfør et pænt lag på renset hud. Massér nænsomt i cirkelbevægelser med fugtede fingerspidser i 1-2 minutter for at lade mikro aluminiumoxidkrystallerne polere huden. Lad virke i 3-7 minutter afhængigt af hvor sart huden er og lad alfa-hydroxidsyren og enzymerne arbejde. Skyl omhyggeligt. Anvendes en eller to gange om ugen. Dette produkt indeholder alfahydroxidsyre, som kan øge hudens overfølsomhed over for sol.
Brug altid en solbeskyttelsesfaktor inden du udsætter dig for direkte sol.Irish Moor Mud Mask

Dybderensende og fugtgivende maske med duftfri irsk mosemudder, som renser huden for urenheder og overflødige olier samtidig med, at den tilfører fugt, vitaminer, essentielle mineraler og aktive antioxidanter. I samarbejde med Hijiki havalger, vulkansk aske og aktivt kul fjerner den irske mosemudder urenheder og toxiner fra huden samtidig med, at porer og alle typer rynker minimeres. Masken stivner eller strammer ikke på huden, som efterlades gennemfugtet, frisk og silkeblød. Velegnet til alle hudtyper.

ANVENDELSE:
Påfør et pænt lag på renset hud. Lad masken sidde i 10 minutter. Skyl med lunkent vand eller brug en varm fugtig vaskeklud. Skyl så huden omhyggeligt for eventuelle rester som sidder tilbage. Anvend 2-3 gange om ugen eller dagligt hvis du har problemhud eller ønsker en mere intensiv fugttilførsel.

 
Produkter i artiklen
Vi anbefaler
Nyhed

SENSAI The Lipstick & Lip Pencil

For læber, der skinner med SILKENS blødhed, fylde og glans

Nyhed

SENSAI Cellular Performance Total Lip Gloss

Et musthave for beauty lovers

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastere, glattere og mere ungdommelig hud

DANISH BEAUTY AWARD 2019

FILORGA TIME FILLER NIGHT

ARIANA GRANDE CLOUD

Nyt Brand hos Scandinavian Cosmetics Denmark

Filorga NCEF Night Mask

Water Drench® Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches