Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Svenska
NYT BRAND

Scandinavian Cosmetics Denmark tilføjer endnu et spændende brand til sin portefølje

 

Scandinavian Cosmetics Denmark udvider sin hudplejeportefølje med det trendy, australske livsstilsmærke Grown Alchemist. Brandet som er karakteriseret ved sin højteknologiske hudpleje med effektive naturlige ingredienser og et designsprog, som er visuelt stærkt.

Grown Alchemist er et komplet brand, der fokuserer på naturlige, økologiske ingredienser, miljøvenlig emballage og er ACO-certificeret (Australian Certified Organic). Produkterne testes ikke på dyr. Grown Alchemist sælges i over 30 lande og ser nu frem mod at vokse på det globale marked.

"Vi ser en stigende efterspørgsel på økologiske produkter, men frem for alt effektive produkter, specielt indenfor hudpleje - og gerne med et lækkert design", siger Maiken Lund-Kristensen, Country Manager hos Scandinavian Cosmetics Denmark. "Grown Alchemist er et økologisk premium brand med produkter til ansigt, krop og hår, der giver fantastiske resultater med sine højteknologiske ingredienser og formuleringer”.
”Det danske marked ligger langt fremme indenfor økologiske produkter, og vi på Scandinavian Cosmetics ser frem til at være med til at drive denne kategori med Grown Alchemist”.

“Grown Alchemist er et økologisk premium brand”

Ved spørgsmål kontakt gerne Maiken Lund-Kristensen,
E-mail: maiken.lund-kristensen@scandinaviancosmetics.dk
eller mobil: +45 40 23 19 11.

 

Scandinavian Cosmetics Denmark A/S er en del Scandinavian Cosmetics Group som er en af nordens førende virksomheder indenfor salg, markedsføring og distribution af velkendte skønheds brands på det skandinaviske marked. Scandinavian Cosmetics har kontor i Malmø og Søborg, 93 ansatte og havde i 2017 en omsætning på SEK 525 millioner. I den danske porteføljen findes blandt andet SENSAI, FILORGA, PETER THOMAS ROTH, TWEEZERMAN, SACHAJUAN, 100BON og LE COUVENT.

Vi anbefaler
Peter Thomas Roth

Water Drench® Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches

Eye Patches

Hair Perfume

Sachajuan Protective Hair Perfume

Altid friskt og skønt duftende hår

Christmas

BLUE CHRISTMAS

Glædelig jul

BLACK FRIDAY

Peter Thomas Roth Skin To Die For

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Peter Thomas Roth Water Drench

FILORGA NEW BODY

Scandinavian Cosmetics Denmark tilføjer endnu et spændende brand til sin portefølje