Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Svenska
Nyhed

SENSAI LASH VOLUMISER 38°C MASCARA

 

Ekstraordinær mascara, der giver en bemærkelsesværdig effekt, som var der kommet flere vipper.

Lash Volumising Film formuleringen omslutter hvert vippehår og giver maksimal volumen, mens den spiralformede, triple designede, mascarabørste sørger for at fange alle vipper fra rod til spids samt dække og separere dem for en optimal effekt. For at opnå et nærmest ”hypnotiserende” resultat er pigmenterne dybsorte.
SENSAIs originale 38°C formel er resistent mod sved, tårer, vand samt sebum og fjernes nemt med varmt vand på 38°C eller derover.

LASH VOLUMISING FORMLEN:

Takket formlens meget høje indhold af volume voks omsluttes hver vippe og får stærk øget volumen. Den bløde og smidige tekstur gør det nemt at lægge Lash Volumiser ensartet fra rod til spids. Når mascaraen påføres og udsættes for luft, tørrer den hurtigt og omslutter hver vippe med en jævn film, der tillader flere lag uden at klumpe. Med et strøg er øjenvipperne helt definerede og med flere strøg forstærkes resultatet dramatisk med en effekt som var øjenvipperne multipliceret.

TRIPLE SPIRALBØRSTE:

Mascaraen er designet til at definere med præcision og har en skræddersyet børste, hvis hår danner et spiralmønster for at optimere separation af vipperne. Børstens skiftevis lange og korte hår fanger selv de korteste og fineste vippehår samtidig med, at de sørger for en jævn og ensartet applicering fra rod til spids

 

DEN LEGENDARISKE 38°C TEKNOLOGI 1997

Som den første mascara på markedet, der kunne fjernes med 38° C varmt vand, blev lanceringen af MASCARA 38° C noget af en sensation, ikke mindst blandt makeupartister og kendisser. Formuleringen blev skabt ved lidt af et tilfælde, da en produktudvikler var tilskuer til, at en vinder ved en stor music award græd sorte striber ned ad kinderne. Dette inspirerede ham til ideen om at udvikle en ny mascara. En dag efter 3 års forskning opdagede han – faktisk efter et bad hjemme - at den seneste formulering blev skyllet af som en fast film uden udtværinger på huden. Det var lykkedes for ham at skabe den første holdbare mascara mod sved, tårer vand og sebum, der samtidig nemt kunne fjernes med varmt vand. Den dag i dag er MASCARA 38° C en af SENSAIs mest anerkendte teknologier.

2005

MASCARA 38°C (Separating & Lengthening) blev lanceret i august 2005, og SENSAI fortsætter med at udvide 38°C-sortimentet gennem nye mascaraer med forskellige make-up fordele.

2018

SENSAI opnår et nyt gennembrud i teknologien til udvikling af mascaraer. LASH VOLUMISER 38°C er den første mascara*, der leverer alle fordelene: volumen, separation samt intens sort og blank finish, og som kan fjernes med 38°C varmt vand. SENSAI fortsætter med at kombinere videnskab og teknologi for til stadighed at kunne tilgodese udviklingen i kvinders forskellige make-up behov og livsstil.
* fra SENSAI.

Produkt i artiklen
Vi anbefaler
Nyhed

SENSAI The Lipstick & Lip Pencil

For læber, der skinner med SILKENS blødhed, fylde og glans

Nyhed

SENSAI Cellular Performance Total Lip Gloss

Et musthave for beauty lovers

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastere, glattere og mere ungdommelig hud

DANISH BEAUTY AWARD 2019

FILORGA TIME FILLER NIGHT

ARIANA GRANDE CLOUD

Nyt Brand hos Scandinavian Cosmetics Denmark

Filorga NCEF Night Mask

Water Drench® Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches