Scandinavian Cosmetics DK - Beauty is a choice GROUP | SE| NO
NYHED

Sweet Like Candy by Ariana Grande

 

Den verdensberømte sangerinde Ariana Grande præsenterer en uimodståelig ny duft – SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande

Ariana Grande er et energibundt og viser ingen tegn på at ville sætte farten ned. I løbet af det sidste år har den populære kunstner mere end fordoblet antallet af følgere på Instagram til 79 millioner verden over og det gør hende til en af de mest indflydelsesrige personer i 2016 ifølge det amerikanske TIME Magazine.

Hendes kritiker roste tredje album, Dangerous Woman, ramte førstepladsen på iTunes i over 70 lande og var det bedst sælgende album i verden i den uge det udkom. Ariana Grandes voksende succes omfatter bl.a. to Grammy nomineringer og et album som har solgt dobbelt platin. Samtidig med sit seneste album blev hun desuden den første kunstner i Billboard Hot 100's historie som gik direkte ind på top 10 med første singlerne fra de tre første albums.

“Precis som med ARI ville jag skapa en doft som mina fans verkligen tycker om”

I sin kommende duft satsning deler Ariana Grande sin smukke drøm med os, en drøm som med garanti bliver taget godt imod af hendes voksende skare af fans rundt om i verden. SWEET LIKE CANDY by Ariana Grande viser en ny sexet side af popstjernens selvtillid og stil som hele tiden udvikler sig. Som en forlængelse af hendes eget personlige udtryk rummer hver del af denne dekadente duft Arianas forførende flirtende karakter med sukkersøde, legesyge indslag gennem hele dufthistorien.

– "Det var helt fantastisk at kunne lancere min første duft ARI sidste år og derfor er jeg så glad for nu at kunne præsentere min nye duft SWEET LIKE CANDY, for hele verden! Præcis som med ARI ville jeg skabe en duft som mine fans virkelig synes om, så den er sød, dejlig og sexet. Jeg er også helt vild med flasken, som har den der perfekte nuance af mat rosa" siger Ariana Grande.

SWEET LIKE CANDY


DUFTEN

En lækker eksplosion af søde brombær og saftig italiensk bergamotte funkler, mens cremet kashmir træ i kombination med udsøgte indslag af rosa blomster gør at du vil ha' mere. Den dejlige basisnote med en blanding af fløjlsbløde lag af crème de cassis, luftig marshmallow og sexet vanilje efterlader et forførende duftspor som får hoveder til at vende sig.

Dejlig afhængighedsfremkaldende (TOPNOTE)
Brombær
Italiensk bergamotte
Pære

Herligt farlig (HJERTENOTE)
Arabisk jasmin
Frangipani
Dagfrisk kaprifolie

Flirtende sexet (BASISNOTE)
Crème de cassis
Marshmallow
Kashmir træ
Sexet vanilje

Vi anbefaler
VINDER

DANISH BEAUTY AWARD 2024

Vinder af Årets Renseprodukt

NYHED

Clean Spring Breeze

En duft der hylder foråret

NOMINERING

DANISH BEAUTY AWARD 2024

Se vores nomineringer her

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Filorga Time-Filler Shot 5XP

Peter Thomas Roth FirmX No-Filter Primer

Filorga Global Repair

Dolce&Gabbana Devotion