Scandinavian Cosmetics Group - Beauty is a choice English | Svenska
SCANDINAVIAN COSMETICS

Om Os

Vi vil være det oplagte valg indenfor skønhed. Med vores ekspertise, inspiration og de rette produkter hjælper vi forbrugerne med at fremhæve deres skønhed. Vi er en attraktiv og fremtidsorienteret samarbejdspartner med passionerede medarbejder, som samarbejder med internationale brands på det skandinaviske marked.

Vi er Scandinavian Cosmetics

Vi kan skønhed. Vi identificerer os med vores brands, produkter og vi forstår forbrugerne. Vi er på forkant med udviklingen og er en inspirationskilde indenfor skønhed.

Vi er engagerede i vores kunder og i vores portefølje af attraktive brands. Med positiv indstilling, viden og passion skaber vi langvarige relationer. Vi er en tilstedeværende og attraktiv samarbejdspartner som er med til at drive markedet.

"Vi udstråler styrke og professionalisme. Vi er smarte og dygtige, og kan skabe de resultater, som vores brands fortjener"

Vi er klædt på til enhver lejlighed, følger trends og er ikke bange for at gå nye veje.

Vi er positive og stolte. Med stor ekspertise taler vi engageret om vores brands, produkter og skønhed. Vi er professionelle, vi byder ind og vi er tiltrækkende på en glamourøse, men også varm og jordnær facon.

Vores værdier / værdigrunde

Samarbejde
Vi følger en fælles vision og gør en indsats for sammen at skabe løsninger både internt og eksternt. Vi ser styrken i samarbejdet og i at skabe nye konstellationer for at opnå endnu bedre resultater.

Lederskab
Vi guider vores brands, kunder og forbrugere ind i fremtiden. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og brands, for at drive hele skønhedskategorien og udvikle markedet. Vi tager lederskab i alle dele af vores virksomhed, ved at tage beslutninger og ved at tage ansvar for at de gennemføres.

Udvikling
Vi lærer og udvikles kontinuerligt. Vores organisation formes efter behov og vi er altid åbne for nye metoder til at nå vores mål. Vi søger samarbejde og partnerskab med vores kunder og brands, for at vi i fællesskab kan udvikles, drive markedet og skabe vækst.

Glæde
Vi udstråler glæde, er nærværende og spreder positiv energi. Vi er glade i hinandens selskab og fejrer vores succeser. Vi glædes med vores kunder og brands. Sammen hjælper vi forbrugerne med at fremhæve deres skønhed.

 

Fakta om virksomheden

Scandinavian Cosmetics er en af de førende virksomheder indenfor salg, markedsføring og distribution af velkendte skønheds brands på det skandinaviske marked.

Scandinavian Cosmetics har 90 ansatte.
Hovedkontor og lager er placeret i Malmø, med kontor i København og Stockholm.
Virksomheden blev grundlagt i 1984.
Omsætning i 2016 var 504 millioner svenske kroner.

Er en del af Scandinavian Cosmetics Group.
Virksomheden ejes af AURELIUS.

AURELIUS er en af de førende europæiske investeringsvirksomheder med kontor i München, London, Stockholm og Madrid. AURELIUS erhverver virksomheder med udviklingspotentiale og giver den langsigtet strategisk orientering for at de kan udvikle deres fulde potentiale.

AURELIUS Group består af i dag af 25 datterselskaber med tilstedeværelse i Europa, Asien og USA Disse omfatter mange traditionelle velkendte brands, servicevirksomheder og en række industrivirksomheder. AURELIUS Equity Opportunities SE & Co. KGaA er angivet i m:access på München Fondsbørs og handles på alle tyske aktiemarkeder (ISIN DE000A0JK2A8) .

For mere information besøge: aureliusinvest.de

KONTAKT
Anke Banaschewski
Investor Relations & Corporate Communications
Telefon +49 (89) 544799 - 0
Fax +49 (89) 544799 - 55
investor@aureliusinvest.de

Grafisk profil

For adgang til logotyper og vores grafiske profil kontakt os venligst på telefon +46 40 31 15 00 eller info@scandinaviancosmetics.dk

Ledige stillinger

Arbejde hos os

Vi kan skønhed. Vi identificerer os med vores brands, produkter og vi forstår forbrugerne. Vi er på forkant med udviklingen og er en inspirationskilde indenfor skønhed. Vil du være en del af vores team?

Velkommen til vores karriere side jobb.scandinaviancosmetics.se for at se vores ledige stillinger i Danmark og Sverige og læs mere om en karriere hos os.

Kontakt os

Scandinavian Cosmetics

Postadresse:

Sverige: Box 9078, 200 39 Malmö
Danmark: Transformervej 16, 2860 Søborg

Levering adresse: (lager)

Skivyxegatan 7, 213 76 Malmö
Sverige

Har du spørgsmål om Scandinavian Cosmetics eller om vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +46 40 31 15 00 eller mail info@scandinaviancosmetics.dk.

Vi anbefaler
Nyhed

SENSAI The Lipstick & Lip Pencil

For læber, der skinner med SILKENS blødhed, fylde og glans

Nyhed

SENSAI Cellular Performance Total Lip Gloss

Et musthave for beauty lovers

Peter Thomas Roth

HUNGARIAN THERMAL WATER

Fastere, glattere og mere ungdommelig hud

DANISH BEAUTY AWARD 2019

FILORGA TIME FILLER NIGHT

ARIANA GRANDE CLOUD

Nyt Brand hos Scandinavian Cosmetics Denmark

Filorga NCEF Night Mask

Water Drench® Hyaluronic Cloud Hydra-Gel Eye Patches