Scandinavian Cosmetics DK - Beauty is a choice GROUP | SE| NO
Sensai

Cellular Performance Total Lip Treatment

 

Forkæl dig selv og få silkebløde, ungdommelige læber.

Et avanceret anti-ageing produkt, som er specifikt designet til området på og omkring læberne. Den silkebløde konsistens, som er sammensat af forskellige olier, fylder læberne og det ofte forsømte område omkring læberne med en dybdegående næring.
Indeholder en blandning af omhyggeligt udvalgte ingredienser, såsom Advanced CPX Vital Ekstrakt, Koishimaru Silk EX og ekstrakter fra mandarintræ, abrikos frugtkød samt Yozu frugtkød (japansk citronlignende frugt), der giver et naturligt boost til cirkulationen, udglatter linjer og får læberne til at se yngre, naturligt fyldigere og mere definerede ud. Lad alle blive forelsket i dit smil.

Findes i en 10 ml
"on the go" version
i en begrænset periode.

 

Specifikt for området omkring læberne: huden på læberne er ekstrem følsom, eftersom den har færre beskyttende lag i forhold til huden i resten af ansigtet. Dette gør denne zone (O-zonen) mere tilbøjelig til tørhed, som fører til fine linier og rynker.
Desuden mister læberne med alderen deres levende farve og smidighed samt definition på grund af de lodrette rynker omkring læberne. De tre største tegn på hudens ældning specielt for området omkring læberne er de lodrette og vandrette rynker, tab af volumen samt den mindre definerede læbekontur.

Vi anbefaler
VINDER

DANISH BEAUTY AWARD 2024

Vinder af Årets Renseprodukt

NYHED

Clean Spring Breeze

En duft der hylder foråret

NOMINERING

DANISH BEAUTY AWARD 2024

Se vores nomineringer her

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Filorga Time-Filler Shot 5XP

Peter Thomas Roth FirmX No-Filter Primer

Filorga Global Repair

Dolce&Gabbana Devotion