Scandinavian Cosmetics DK - Beauty is a choice GROUP | SE| NO
Nyhed

SENSAI BLOOMING BLUSH

 

Denne blush er karakteristisk ved sin duo af silkeagtig, ren farve og individuel, skræddersyet udstråling. Rougen blender let og jævnt med huden for at give en naturlig, levende rødmen, som kommer den indefra, mens det komplementære hvide pudder giver mulighed for at skabe individuel udstråling samt highlighting.

Fra en naturlig, blid glød til en strålende finish, som den, der kendetegner Koishimaru Silk, kan der skabes forskellige resultater til forskellige lejligheder. Med udsøgt glans i dine hænder, kan du skabe en finish på huden, som fremhæver din unikke skønhed.

FARVEINSPIRATION FRA SHIRONERI

I japansk tradition for silkefarvning er Shironeri en særlig proces, hvor silketråde vaskes og bleges for at fjerne den naturlige gule farve før, at silken dyppes i forskellige farver for indfarvning. Denne proces giver mulighed for at opnå meget rene farver, og den japanske silke er i dag kendt for sit sofistikerede farvespektrum.
Inspireret af Shironeri er BLOOMING BLUSH skabt med et spektrum af de smukkeste farver kombineret med et pudder, så hvidt og rent som Koishimaru Silk.

 

Findes i 5 nuancer.

Vi anbefaler
VINDER

DANISH BEAUTY AWARD 2024

Vinder af Årets Renseprodukt

NYHED

Clean Spring Breeze

En duft der hylder foråret

NOMINERING

DANISH BEAUTY AWARD 2024

Se vores nomineringer her

Jorgobé Self-Tan Antioxidant Drops

SENSAI Awakening Creamy Eye Essence

Filorga Time-Filler Shot 5XP

Peter Thomas Roth FirmX No-Filter Primer

Filorga Global Repair

Dolce&Gabbana Devotion